Gulvservice for private og erhverv

Vedligeholdelse og reparation af dine gulve

Hos Det Knirkende Gulv tilbyder vi professionel gulvservice for både private boligejere og forskellige former for erhvervskunder. Det kan for eksempel være for dig, der lige har købt en ny lejlighed på Frederiksberg, Amager eller et andet sted i København, eller det kan være for dig, der står og skal sælge et hus og ønsker at sætte gulvene i stand for at gøre huset lettere at sælge.

Der kan være mange grunde til at vedligeholde, istandsætte og reparere sine gulve, og uanset årsagen står vi klar til at udføre arbejdet. 

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad dækker vores gulvservice over?

Vores gulvservice dækker hovedsageligt over:

  • Reparation af knirkende gulve
  • Udskiftning af gulvbrædder og parketgulv
  • Slibning af gulve
  • Gulvbehandling i form af eksempelvis lakering af gulve.

Derfor skal du vælge vores gulvfirma

Der er mange gode grunde til at vælge vores gulvfirma, hvis du har brug for at få udført professionel gulvservice. Vi har mange års erfaring, og vi er dygtige til vores arbejde. Derfor kan du også altid forvente at få et flot og veludført resultat i høj kvalitet, uanset hvilken form for gulvservice du har behov for.

Vi tilbyder en hurtig og effektiv reparation af dine gulve, der knirker, og vi leverer en pålidelig service. Vi er servicemindede, og vi har altid dine ønsker og behov i centrum. 

Kontakt os og få beregnet en pris på dit gulvarbejde

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på dit gulvarbejde? Så kontakt os gerne allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig på lige netop den gulvservice, som du har behov for, og med mange års erfaring inden for vores fag er du sikret et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi tilbyder både reparation, udskiftning, afslibning og efterbehandling for privatpersoner og erhvervskunder, så du igen kan få nye og flotte gulve i dit hjem eller i din virksomhed.

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Vi ringer dig op

Vi hjælper dig videre med dit projekt og rådgiver dig om hele processen.
​Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak, og husk at det ikke koster noget at spørge. ​Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på reparation af dine knirkende gulve eller vores øvrige gulvservice.

Kontakt

Det Knirkende Gulv ApS​

CVR: 42551643

Vodroffsvej 61 1 tv, 

1900 Frederiksberg C

 

Telefon: 25 74 40 51

E-mail:

info@detknirkendegulv.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

25 74 40 51

Copyright © 2022 Det Knirkende Gulv ApS. Alle rettigheder forbeholdes.